Empresa

Instal·lacions de màxima qualitat amb el millor servei tècnic


Instalaciones Pozas som una empresa instal·ladora de qualitat, que vetlla i prioritza el servei de tots els nostres clients. Ens adaptem a totes les seves necessitats a través de la instal·lació de màquines de la millor qualitat i amb les millors garanties. Som capaços de fer instal·lacions de gran envergadura i oferim un servei professional i personal en l’àmbit nacional.

Instalaciones Pozas està formada per una plantilla de més de vint treballadors. Comptem amb personal propi especialitzat en tots i cadascun dels departaments que tenim. Això ens permet una adaptabilitat molt major que la competència i un control més eficaç.

Extensa experiència

Els nostres mecànics són oficials de primera i tenen una extensa experiència en el sector. Actuem de forma ràpida i eficaç a l’hora de solucionar qualsevol problema que pugui sorgir.

Compliment de timings

Ens ajustem als timings i als processos d’execució d’obres gràcies a la professionalitat i experiència que ens avalen.

Contacte directe

Tenim contacte directe i continu amb els responsables i altres industrials que participen en el projecte per obtenir els millors resultats.

Història

Instalaciones Pozas va néixer l’any 1993 amb l’objectiu d’oferir les instal·lacions de climatització de millor qualitat al servei de tots els nostres clients a la ciutat de Barcelona. Gràcies a la seva confiança i a tots els anys d’experiència, la nostra empresa ha anat creixent de manera exponencial i ens hem especialitzat en nous i millors sistemes relacionats amb la climatització i expandint el nostre àmbit d’actuació a tota Espanya.

L’any 2018 Instalaciones Pozas passa a formar part de l’empresa Refrigeració Miquel Garcia, SL, una empresa amb llarga trajectòria en el sector de les instal·lacions frigorífiques, tant pel que fa a l’execució com al manteniment. Des de llavors, compartim i seguim amb els valors que tant ens caracteritzen; servei immillorable en les instal·lacions, manteniment adequat, suport tècnic i equips de qualitat.

Des d’Instalaciones Pozas, treballem dia a dia per millorar els nostres serveis i assegurar el confort i satisfacció dels usuaris en les nostres instal·lacions.

El nostre objectiu és clar:

Vetllem pel benestar i salut de les persones.