Climatització

Consum eficient, innovació i confort


A Instalaciones Pozas estem especialitzats en el tractament de la climatització dels espais. En tots els nostres projectes treballem per trobar la millor solució per a cada espai i circumstància particular, sempre amb un objectiu comú: el consum eficient i el benestar de les persones.

El nostre equip està altament qualificat per donar solució a qualsevol repte dins l’àmbit de la climatització i ventilació. Realitzem tota classe d’instal·lacions de climatització; projectes fets a mida i que responen a les necessitats del client i de l’espai.

Treballem amb els principals fabricants del sector de la climatització per oferir el millor producte i servei als nostres clients.

dainkin mitsubishi panasonic hitachi toshiba lennox

Retail

Climatització de locals comercials


A Instalaciones Pozas realitzem instal·lacions dedicades a la climatització per al sector comercial, integrades sempre en el disseny i l’estètica de les botigues. D’aquesta forma aconseguim crear la combinació perfecta entre una climatització òptima i l’estil que desitgen els nostres clients en els seus establiments comercials.

Vetllem pel benestar de les persones en els locals dels nostres clients complint en tot moment la normativa vigent.

Podem oferir tot tipus de sistemes de climatització que s’adapten a les necessitats de cada client:

Sistema de climatització VRV (Volum de Refrigerant Variable)

En els sistemes VRV hi ha una màquina exterior comú connectada a múltiples màquines interiors mitjançant un sol circuit de tubs de coure, és a dir, la instal·lació frigorífica. Poden ser bomba de calor o recuperació de calor: en bomba de calor les unitats interiors fan totes refrigeració o bé totes calefacció; en canvi, en el sistema de recuperació de calor les màquines interiors poden fer refrigeració i calefacció de forma independent.

Aquests sistemes estan destinats sobretot a instal·lacions en grans edificis, locals comercials i grans superfícies, proporcionant:

 • Gran estalvi energètic respecte instal·lacions convencionals
 • Instal·lació senzilla
 • Tecnologia inverter
 • Baix cost de manteniment
 • Control individual de les màquines interiors
 • Sistema modular

Unitats roof-top

La unitats roof-top són equips compactes que s’ubiquen a la coberta dels edificis, són unitats amb una instal.lació senzilla, ja que només s’han d’ubicar les unitats i realitzar una xarxa de conductes per a la distribució de l’aire climatitzat. Aquests equips poden incorporar la ventilació, amb aportació d’aire exterior, recuperació de calor, filtració específica i free-cooling.

Les unitats roof-top són molt eficients en espais de gran volum com supermercats i centres comercials, en els quals es distribueix l’aire climatitzat d’una forma més heterogènia i al mateix nivell.

 • Múltiples dimensions i potències per adaptar-se al màxim a cada edifici
 • Instal·lacions amb sensors de CO2 per a un control molt més eficient de la ventilació
 • Ús de l’aire exterior per refrigerar si aquest és més baix que la temperatura interior (free-cooling)
 • Instal·lació a l’exterior de l’edifici, sense la necessitat d’instal·lació de canonades frigorífiques

Edificis - oficines i hotels

Climatització per al sector hoteler i administratiu


Estem especialitzats en la instal·lació de climatització en edificis hotelers, de turisme i d’administració. A Instalaciones Pozas sabem que un espai amb una climatització adequada millora la qualitat de vida i rendiment de les persones, per això instal·lem sistemes de climatització en oficines i hotels per aportar el màxim benestar als seus usuaris. A més vetllem pel compliment de totes i cadascuna de les normatives del sector.

El nostre equip de professionals valora les característiques de cada edifici per saber quin és el millor sistema de climatització i resoldre les seves necessitats, sempre en base a les especificacions del client. Entre els més utilitzats en aquest sector trobem:

Sistema de climatització VRV (Volum de Refrigerant Variable)

En els sistemes VRV hi ha una màquina exterior comú connectada a múltiples màquines interiors mitjançant un sol circuit de tubs de coure, és a dir, la instal·lació frigorífica. Poden ser bomba de calor o recuperació de calor: en bomba de calor les unitats interiors fan totes refrigeració o bé totes calefacció; en canvi, en el sistema de recuperació de calor les màquines interiors poden fer refrigeració i calefacció de forma independent.

Aquest sistema permet la instal·lació d’equips interiors de diferents tipologies i potències que treballen independentment l’un dels altres, amb refrigeració i calefacció simultàniament. Això permet la climatització individualitzada de cadascuna de les estances.

 • Estalvi energètic que oscil·la entre un 11 i 20%
 • Gestió individualitzada de les diferents zones
 • Manteniment econòmic gràcies al sistema de distribució directa

Sistema de refredament d’aigua

Les instal·lacions de refredadores compten amb una màquina que distribueix aigua, per fer clima a diferents temperatures, a totes les sales i garanteix unes condicions climàtiques adaptades als interessos i necessitats de cada usuari.

La instal·lació del sistema de refredadores està dedicat sobretot al sector hoteler, en el qual se subministra climatització a diferents temperatures que s’adapten a les múltiples habitacions.

 • Regulació precisa de l’aigua per aconseguir la temperatura desitjada
 • Refrigeració homogènia que implica un consum menor d’energia
 • Sistema que disposa d’un motor silenciós d’alta potència

Sistema de climatització UTA (Unitats de Tractament d’Aire)

Els sistemes de climatització UTA permeten fer el tractament integral de l’aire, permetent el control total de la climatització, ventilació, temperatura i humitat.

Els equips de les Unitats de Tractament d’Aire són de dimensions molt grans, per tant, és necessari instal·lar-los en locals específics que comptin amb una ventilació directa a l’exterior per recollir i expulsar l’aire.

Els nostres sistemes UTA proporcionen la climatització més adequada en espais que requereixen unes característiques de salut i confort més elevades, com els centres d’atenció sanitària.

 • Instal·lacions que realitzen un control climàtic íntegre de l’edifici
 • Possibilitat de refredament gratuït o free-cooling a través de l’aire exterior
 • Qualitat òptima de l’aire per espais amb unes condicions climàtiques especials

Residencial

Instal·lacions de climatització d’alt standing


A Instalaciones Pozas treballem a partir de plans residencials de gran magnitud i rellevància, dissenyats pels millors arquitectes i enginyers, portant el benestar a les llars amb instal·lacions de qualitat.

Les nostres instal·lacions de climatització es fan a través del muntatge dels equips de la forma més professional i imperceptible possible, per tal de no perdre l’estil de la llar però aconseguint una climatització eficient i de màxim confort.

installacions climatitzacio alt standing

A Instalaciones Pozas comptem amb els sistemes de climatització més moderns per a la llar. Analitzem i valorem les característiques residencials per dur a terme una instal·lació òptima per als nostres clients. A continuació us mencionem els més utilitzats:

Aerotèrmia

La nostra experiència i constant innovació ens avala per oferir als nostres clients instal·lacions d’última tecnologia, com el sistema d’aerotèrmia.

El sistema d’aerotèrmia compta amb una bomba de calor que extreu l’aire exterior de forma eficient a molt baix consum i el trasllada a les diferents habitacions. A través d’un procés termodinàmic s’aprofita l’energia de l’aire de manera gratuïta per proporcionar aigua calenta, climatització, calefacció i refrigeració al mateix temps i a través d’un únic sistema de climatització.

 • Estalvi energètic i econòmic. La climatització per aerotèrmia pot suposar fins a un 70% d’estalvi en les factures de calefacció i aigua calenta
 • Energia sostenible. El consum d’aquest sistema és renovable i elimina les emissions de CO?
 • És neta i segura. L’aerotèrmia no produeix combustió, ja que no requereix caldera. Per tant, és més segura i no emet ni fums ni residus
 • Un únic sistema elèctric. Gràcies al seu sistema íntegre i eficient, la llar pot funcionar exclusivament amb electricitat, sense la necessitat de contractar gas

Terra radiant

Apliquem el sistema de terra radiant que proporciona sensació de benestar, a través de la instal·lació de malles de canonades que distribueixen aigua calenta pel terra de la llar. Aquest sistema és imperceptible i no condiciona l’estil de l’immoble. A Instalaciones Pozas analitzem els diferents paràmetres de la casa, junt amb el material del sòl, i instal·lem el terra radiant de la forma més adequada per respondre correctament a les necessitats dels nostres clients.

El terra radiant és un sistema de baixa temperatura, que cobreix tot el terra de la llar i distribueix la calor de forma homogènia. A més, aquesta calor se situa a una alçada a prop del cos i permet un major grau de confort en la llar.

 • Proporciona una temperatura homogènia
 • És imperceptible
 • No necessita manteniment
 • Consumeix menys energia

Sistemes de climatització VRV o VRF

Ens adaptem a cada espai i a les seves característiques i és per això que també apliquem sistemes de climatització industrial o VRV en habitatges de grans dimensions i d’alt standing que requereixen una instal·lació més potent i enèrgica.

Aquest sistema de climatització pot distribuir de manera directa i independent a través d’una gran unitat que està instal·lada a l’exterior i que connecta amb diferents màquines internes. D’aquesta forma es recull l’aire exterior per fer climatització i proporciona el confort més adient a cadascuna de les habitacions de la llar.

 • Reutilització de l’energia per a dur a terme calefacció i refrigeració
 • Control de la temperatura de les diferents sales per reduir el seu consum
 • Instal·lacions d’última tecnologia que treballen de forma silenciosa i eficaç
 • Sistemes amb sensors intel·ligents que automatitzen l’estalvi energètic

Contacta amb nosaltres


Vols més informació?

Contacta'ns i donarem solució a qualsevol dubte que puguis tenir!

Truca'ns al 934 492 668

o omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Responsable del tractament: INSTALACIONES POZAS 3000 S.L.
Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: pozas@instalacionespozas.es.
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de privacitat.